Jdi na obsah Jdi na menu

Úlovky Tomáše Bačovského z nočního lovu

Během uplynulého víkendu proběhl na rybníce Výlanta druhý letošní noční lov. Se svými dojmy se s Vámi podělí Tomáš Bačovský, který se svým kamarádem během Víkendu ulovil přes 50 kusů kaprů.

Zde je přepis jeho emailu na mail rybníka v původním znění:

Dobrý den,
Během víkendu jsem strávil tři dny na rybníce. Během těchto tří dní jsme spolu s kamarádem vytáhli celkem přes 50ks kapra, z toho převážná většina přes 60cm, což je velmi solidní základ, za pár let zde budou určitě trofejní kousky :-). Sedmdesátek bylo taky hodně, určitě přes 15ks jsme jich vytáhli. Dále se mi podařilo ulovit i kapry nad 80cm. První kapr měří 82cm, bohužel váhu jsem měl v autě a nechtěl jsem kapra trápit na souši. Druhý kousek zabral o půl dvanácté v noci a po asi dvacetiminutovém zdolávání se mi podařilo podebrat kapra 85cm a o váze 16,27 kg, evidentně mu zachutnalo boilie, kterým jsem od pátku krmil - zabral na kouli v průměru 35mm doplněný o POP UPS neutral o průměru 18mm bílé barvy. Samo to pro mě bylo překvapením. Taktéž bylo překvapením, že tuto nástrahu bez sebemenších problému zvládl vzít i kapr o délce 62cm.
Přikládám ještě fotku kapra lysce, chyceného v loni na jaře, při váze 10,7 kg měl tento kapr "pouze" 71cm.

Tomáš Bačovský

 

Děkujeme panu Bačovskému za zaslaný email i fotografie a Vám ostatním rybářům přejeme hodně zdaru, třeba již o nadcházejícím lovném víkendu, či za čtrnáct dní u příležitosti prvních nočních rybářských závodů.

J.H. 



 

71cm-lysec.jpg

82cm.jpg

82cm..jpg

85cm.jpg