Jdi na obsah Jdi na menu

Rybářské závody již tuto sobotu

 

Již tuto sobotu 7.srpna, se na rybníce Výlanta ve Fryštáku, uskuteční druhé a zároveň poslední noční rybářské závody v letošním roce. Závod proběhne v době od sobotních 18.00 hodin do nedělních 8 hodin ráno. Pořadatelé pro soutěžící připravili soutěž ve dvou tradičních kategoriích a to o nejdelší ulovenou kaprovitou rybu a nejvíce ulovených kaprovitých ryb na body, přičemž 1 cm se rovná jednomu bodu. Pro nejúspěšnější rybáře pořadatelé připravili ceny v hodnotě přesahující 20 000, - Kč. Hlavní cenou je tradičně živé sele a dále pak spousta rybářského vybavení , které věnovali stálí partneři rybníka Výlanta - firmy Kovin Fish s.r.o Zlín, Fishing invest Napajedla, Chytil - kapří dobroty, Mitas a.s. a další . Navíc nejen pro soutěžící bude rovněž připravena i bohatá tombola a občerstvení v podobě dobrot z grilu a udírny, a to včetně ryb.
Již tradičně mají soutěžící možnost se zaregistrovat a zajistit si tak lovné místo již v pátek 18.6.2010 a to přímo na rybníce v době od 18. do 20.hodin. Na všechny se těší pořadatelé.
Z důvodu konání závodů nebudou sobota a neděle běžným lovným dnem. Zájemci o běžný lov mohou přijít lovit o víkendu 14 a 15. srpna, přičemž ze soboty na neděli je možné navíc lovit přes noc na tradičním nočním lovu, který proběhne od 18.00 v sobotu do 6.00 v neděli.
J.H.

Propozice na závody (word) ZDE: file/23/propozice-2010-2.doc